Affiliate Disclaimer

Noud de Groot

U dient de producten die u koopt altijd te bevestigen bij de verkoper en bij de website van de verkoper.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze producten, voel je vrij om hun links te controleren. We hebben al een aantal van deze producten beoordeeld en u alle informatie over hen te controleren aan de onderkant van deze pagina. We hebben ook een heleboel andere product reviews van onze vrienden die ook experts. De onderstaande links zijn dezelfde beoordelingen die we gebruiken voor deze beoordeling. U deze producten ook met korting proberen wanneer u er een paar in verpakkingen koopt. De producten zijn in een andere verpakking, maar ze zijn dezelfde producten. Dit is een verpakking van 2 producten, ze kunnen worden besteld in verpakkingen van 2, 3 of 5, krijgt u dezelfde korting. De verpakking van de producten is anders dan een standaard bokszak, maar dezelfde merknaam. Het is niet een geweldig ontwerp om verschillende tassen met verschillende branding op hen hebben, want dan krijg je veel verwarring als je koopt meer dan een, dus ik ben niet van plan om te gaan in het ontwerp te veel, maar het is belangrijk om te zien dat deze allemaal hetzelfde zijn, hetzelfde merk, dezelfde producten.

Affiliate Links worden gebruikt voor uw gemak om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit producten voor u. Als je vragen hebt over onze producten, raden we je aan om ons een e-mail te schrijven of rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Bok's Stake is de meest vertrouwde en betrouwbare online verkoper van Duitse leger (GBW) Duitse politie-apparatuur, in Duitsland sinds 2013. We hebben meer dan 150 jaar ervaring in de Duitse politie-uitrusting en de Duitse strijdkrachten. Onze producten zijn zeer populair in Duitsland, België en andere Europese landen. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op voor retour of omruiling. We hebben ook een 100% geld terug garantie! Raadpleeg onze pagina's 'Hoe terug te keren' en 'Hoe uit te wisselen'. Hoe u uw bestelling retourneren? U uw product per post of persoonlijk retourneren. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Let op: we accepteren retourzendingen alleen binnen de eerste 30 dagen na ontvangst van je object. Retourzendingen worden na die periode in aanmerking genomen. Verzendkosten moeten worden betaald door de klant.