Is er een gemeenschap rond bokszakken?

Noud de Groot

Ja, dat is er.

Ik ben een grote fan van Nederlandse bokszakken. Ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Als je ziet een paar mensen die ze regelmatig gebruiken, moet je ze regelmatig controleren, want het is een leuk spel om te spelen, maar je moet voorzichtig zijn, omdat veel van de dingen die je ziet in deze zakken zijn een beetje rommelig. Als u niet gewend bent om met deze tassen te werken, zorg dan en doe jezelf geen pijn. Dit is het punt van deze blogpost. Hoe worden bokszakken gemaakt? Dus, controleer ze regelmatig! Hier is een goed artikel over de Nederlandse bokszak: De andere soort Nederlandse bokszak zijn duurder en zal lang meegaan. Maar deze zakken zijn echt een beetje moeilijker schoon te maken en het enige wat je doen is wassen ze elke keer dat je ze wilt verkopen, als de verkoper je leuk vindt, natuurlijk!

En hier zijn enkele foto's voor een real life punchbag! (klik op hen om te vergroten):

Dit is een extreem schone tas. Het ziet er niet het minste beetje als een plastic zak! Vooral rondom het handvat is veel ruimte. Maar dat is ook de reden waarom ik zeg "zeer schoon". Het handvat is gemaakt van metaal en is ook erg zacht. Het is gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk te verzorgen. Het enige wat schoon te maken is de onderkant van de zak, omdat de bovenkant van de tas is eigenlijk heel rommelig. Maar dat is niets bijzonders, want ik heb een doek gebruikt. Het is niet nodig om een doek te gebruiken, omdat alle plastic onderdelen van een bokszak zijn gemaakt van plastic, en dit is de makkelijkste manier om zich te ontdoen van de plastic geur. En het zal niet moeilijk zijn om de plastic componenten ook schoon te maken.

Nog een ding, dat is belangrijk om je leven gemakkelijker te maken in de toekomst, is om een bokszak met een rubberen bodem. Dit zal het schoonmaken gemakkelijker maken, omdat u niet hoeft te zorgen voor het voor lange tijd. Genauso kann bokszak einen Test sein. Tot slot, een korte post over een van de eerste items die in mijn bezit kwam als een experiment toen ik aan de slag in deze hobby: een plastic bokszak. Er is geen andere manier om het uit te leggen dan dit. Je niet zomaar gebruik maken van een zak met een zeer harde plastic (dat is hetzelfde als ponsen een stuk hout) zonder te breken. Daarom heb ik een van deze bokszakken gekocht, die veel gemakkelijker schoon te houden is dan een leren tas. En nu voor het einde van het artikel. Het laatste item te dekken is de enige: een set van punch bags. Deze zijn niet erg goedkoop, maar je zou graag de mogelijkheid om al je spullen weg punch in een keer. Hier is de lijst: 1. Punch bag - Deze set van tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. Je het kopen in Nederland, het is ongeveer 100 euro/300 euro. Het is meestal verkrijgbaar in de supermarkten en in de grote en kleine boetieks. Ze hebben drie verschillende stijlen - leer, polycarbonaat en plastic. Dit is mijn favoriet. 2. Grote doos - De kleinste bokszakken zijn verkrijgbaar in de kleine dozen.

3. Kleine dozen - Er zijn veel dozen om uit te kiezen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende maten.