Waar kan ik bokszakken krijgen?

Noud de Groot

"Ik verkoop er geen. Ik verkoop niet eens bokszakken die niet op eBay staan." Dus ik ben niet de eerste die deze vraag stelt. Maar omdat er niets illegaals over de verkoop van deze zakken voor een zeer lage prijs of zelfs contant betalen voor hen, mensen beginnen te vragen: "Als je ze niet verkoopt, wie verkoopt ze?" En zoals gewoonlijk moet ik antwoorden: ik verkoop ze niet. Wat zijn bokszakken? Ik heb ze nooit verkocht, en ik ben niet van plan ze te verkopen.

Laten we eens naar de situatie kijken. Ik ben al in de lederindustrie voor meer dan 25 jaar, en terwijl ik u kan vertellen dat de meerderheid van de lederen tassen zijn inderdaad niet verkocht tegen dezelfde prijzen als eBay, ik ben al naar een heleboel dealers 'shows, en ze zijn meestal vrij eerlijk als het gaat om de prijs van leer. In de meeste gevallen u vrij goede deal van deze dealers, die meestal kan u vertellen het gewicht van de tas en zelfs vertellen hoeveel ze kosten om het schip. Sommige mensen zullen zeggen: Maar ze rekenen veel geld! Wat doe je met dit geld? Er zijn verschillende opties. De belangrijkste is om te kopen en te verkopen op eigen risico. De andere optie is om ze te kopen van een gerenommeerde bron, maar ik zal niet over praten. Voor dit bericht, zal ik praten over een manier die ik persoonlijk heb gebruikt, en het is een zeer eenvoudige manier. Als je nog nooit hebt gebruikt deze methode voor, ik beveel dat je het eerst doen. En als je het niet, krijg dan tenminste wat foto's. En als je dat nog niet hebt gedaan, zou ik heel graag zien hoeveel je kopen bij je lokale pandjeshuis. Er zijn veel online winkels die je knock-offs verkopen. En je ze altijd vinden op eBay, hoewel er een paar van die, zoals mijn persoonlijke favoriet (ik ben niet de eigenaar, kocht ik een paar van hen toen ze nieuw waren, en ik ben erg blij met hen, maar ik ben niet degene die ze gemaakt).

Laten we beginnen met het belangrijkste deel: de stoten. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar die er zijn. Das unterscheidet diesen Artikel auffällig von Produkten wie etwa bokszak. Ik heb hieronder een aantal van de beste keuzes opgesomd en je hier meer vinden:

Als je een budget hebt, maar je wilt iets dat er goed uitziet, krijg dan de knock-off stijl voor minder. Ze zullen er goed uitzien op de meeste mensen, en als je wilt meer variatie, probeer dan een echte replica. Als je iets exotischer wilt, krijg dan het echte werk. Ik denk dat dat waarschijnlijk het beste van twee werelden is. En je moet deze kopen als je wilt een echte knock-off, maar wil niet te hebben om de nep te kopen voor je verjaardag. Als je een fervent fan van het origineel, u altijd gewoon een echte replica. Maar bovenal moet je een goede lach op je vrienden en collega's die denken dat deze knock-offs zijn echt leuk, en je moet een goed gevoel over jezelf voor de uitgaven minder geld. Dat was makkelijk.