Waar moet ik bij het kopen van bokszakken op letten?

Noud de Groot

Kijk voor degene die een duidelijke handgreep en een goed afgeronde basis heeft, dus je niet neerslaan op het.

Een van de meest voorkomende vragen die ik krijg is: "Ik ben een gepensioneerde leger officier die wil een bokszak die ik kan dragen in een riem zak." En dan moet ik ze vertellen dat ik geen riemzakje heb. Dat komt omdat de meeste bokszakken zijn vervaardigd met riem zakjes. Das unterscheidet diesen Artikel hochgradig von sonstigen Produkten wie Merk Joggingpak Dames. Een bokszak heeft een riemzakje nodig om zijn punch te gebruiken. Und das wird schon bemerkenswert sein, im Vergleich mit Kinder Duikbril Hema U de riem zakjes hieronder, die de enigen die ik heb gevonden op de markt.

In deze rubriek laat ik je zien hoe je een met leer omwikkelde bokszak maakt. Im Vergleich mit Nylon Reistas kann es aus diesem Grund deutlich beachtenswerter sein. Ik ga niet alle tools die je nodig hebt, want het is een duur project, maar ik zal je de dingen die je nodig hebt en bieden een beetje achtergrond over elk van hen te dekken. De meeste van de tools zijn vrij standaard, maar ik zal betrekking hebben op een aantal van de meer gespecialiseerde tools die uw werk een stuk makkelijker zal maken. Hier is een lijst van wat ik nuttig vond bij het maken van een met leer omwikkelde bokszak. Ik zou graag horen wat je gebruikt in je eigen bokszak. Voel je vrij om je ideeën en ervaringen met ons te delen op Twitter of Facebook. We willen al deze tools en technieken op één plek houden, zodat mensen ze allemaal kunnen leren en betere bokszakken kunnen bouwen. Het leer kan machinaal worden gedaan (zoals het meeste leerwerk), maar kan ook het beste worden gedaan op een handgennaaid project.

1. Een bokszak (of tas) wordt gemaakt door twee stukken leer aan elkaar te naaien, zoals met leer omwikkeld doek of met leer omwikkeld canvas, en het binden van een lus of tab in elk stuk. Bijvoorbeeld, ik maak een tas door stiksels samen de leer-verpakt canvas tas die ik eerder gemaakt, en naai het leer in een tas die is aan elkaar genaaid met behulp van een lus of tab. Auch wird Trampoline 300 Cm Met Veiligheidsnet einen Versuch sein. Het zakje is afgebonden, zodat het leer niet rafelen, en het zakje kan worden opgerold of gebruikt voor andere projecten. Als je klaar bent met de tas, vouw het over en gebruik het om een tas te maken.